Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ!!!



Υπό την επήρεια οινοπνεύματος και μάλιστα με υψηλά επίπεδα αλκοόλης στο αίμα του, οδηγούσε το ταχύπλοο ο 25χρονος ναυτικός από την Ελασσόνα που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα με θύμα έναν 47χρονο αστυνομικό και ελαφρά τραυματία τον 15χρονο γιο του στη θαλάσσια περιοχή των Κάτω Λεχωνιών Μαγνησίας! Αυτή ήταν η αιτία που ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και οι τρεις φίλοι του που επέβαιναν στο σκάφος δεν αντιλήφθηκαν αμέσως τι συνέβη!
Από το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο νεαρός, βρέθηκε να έχει στο αίμα του 0,62 χιλιοστόγραμμα οινοπνεύματος και έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος και οδήγηση σκάφους υπό την επήρεια μέθης. Το δυστύχημα συνέβη σε απόσταση 60 μέτρων από την ακτή και ενώ ο άτυχος αστυνομικός που φορούσε στολή δύτη από την μέση και πάνω και μάσκα κινούνταν στην επιφάνεια της θάλασσας μαζί με το γιό του έχοντας και την απαραίτητη ενδεικτική σημαδούρα που όριζε τη θέση τους.
Όμως, στην κατάσταση που βρισκόταν, ο οδηγός δεν τους αντιλήφθηκε και σταμάτησε το σκάφος του μόνο όταν οι λουόμενοι που είδαν τι έγινε άρχισαν να φωνάζουν! Ο 47χρονος αστυνομικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο 15χρονος γιός του δεν έφερε σοβαρά τραύματα και λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του, όπου δέχθηκε ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς για να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου