Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΣΙΤΩΝ


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, η συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Σαμαράς, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, κάνοντας λόγο για ουσιαστικό και ηθικό χρέος όλων να συμβάλουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του τόπου.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κ. Θεόδωρος Βενιάμης, ανέφερε ότι «ο εφοπλιστικός κόσμος συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών, αλλά και τη μοναδική ευκαιρία που έχει η χώρα να ανακάμψει και να αναπτυχθεί, ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις, δηλώνει παρών και συμβάλει στην προσπάθεια μέσα από τα φορολογικά έσοδα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος».
Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουσουρούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Χώρα μας βρίσκεται στη δυσκολότερη στιγμή μιας πολύ κρίσιμης περιόδου. Η συζήτηση που κάναμε με τους Έλληνες Εφοπλιστές στηρίζεται κυρίως στην κοινή προσπάθεια να υπάρξει στήριξη της Ελληνικής οικονομίας αυτές τις δύσκολες στιγμές. Εκτιμώ ότι αυτός ο κοινός τόπος θα οδηγήσει σε αποτελέσματα. Η Ένωση Εφοπλιστών έχει αύριο Διοικητικό Συμβούλιο και από εκεί και πέρα θα εξελιχθεί αυτή η συζήτηση. Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο όλοι οι Έλληνες στηρίζουν την Πατρίδα κι αυτό φαίνεται καθαρά»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου