Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ...Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!


Η σορός του ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν μεταφέρθηκε στο Αφγανιστάν μετά τον θάνατό του στο Πακιστάν και ποντίσθηκε στη θάλασσα, σύμφωνα με πληροφορία που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση των New York Times και μεταδόθηκε από τα δίκτυα CNN και MSNBC. Ο τόπος και οι συνθήκες δεν έχουν ανακοινωθεί, πάντως το Αφγανιστάν δεν έχει θάλασσα και επομένως αν αληθεύει η πληροφορία η σορός πρέπει να έχει μεταφερθεί αλλού.
"Δίνουμε τη διαβεβαίωση ότι το σώμα του έτυχε της μεταχείρισης που ορίζει η μουσουλμανική παράδοση. Είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα", είχε προηγουμένως δηλώσει αμερικανός αξιωματούχος.

Το σώμα ενός μουσουλμάνου νεκρού πρέπει να πλυθεί από άνδρες μουσουλμάνους και να ταφεί το συντομότερο δυνατόν, συνήθως τις πρώτες 24 ώρες μετά το θάνατο. Λευκό σάβανο καλύπτει το σώμα, το οποίο είτε ενταφιάζεται, είτε ποντίζεται.
Μέλος της Αλ Κάιντα παραδέχεται το θάνατο
Μέλος της Αλ-Κάιντα της Υεμένης παραδέχθηκε το θάνατο του Οσάμα μπιν Λάντεν, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί "καταστροφή" για το τρομοκρατικό δίκτυο.

ΥΓ. Από την πλευρά μου θεωρώ βέβαιο ένα δυνατό χτύπημα κατά των ΗΠΑ μέσα στις επόμενες ημέρες...! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου