Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ!



Έχουν αποφασίσει να θέσουν τέλος στην εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην πόλη και κυρίως στα προβλήματα παραβατικότητας και γενικών έκνομων πράξεων.

Ο λόγος για τους φορείς και τους κατοίκους της Ηγουμενίτσας που σήμερα το απόγευμα για δεύτερη φορά θα αποκλείσουν το λιμάνι προκειμένου να «στείλουν μήνυμα» ότι η υπόθεση με την υπερσυγκέντρωση λαθρομεταναστών «δεν πάει άλλο».

Οι λαθρομετανάστες έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην πόλη, από κλοπές, διαρρήξεις, συμπλοκές μεταξύ τους αλλά και με κατοίκους, προκαλώντας την εύλογη αγανάκτηση της κοινωνίας της πόλης οι φορείς της οποίας πλέον έχουν αποφασίσει να αντιδράσουν δυναμικά.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πάντως έχουν καταδείξει το πρόβλημα σε όλη του την έκταση, καταγράφοντας ακόμη και τις συμπλοκές μεταξύ ομάδων και εθνοτήτων λαθρομεταναστών, ο αριθμός των οποίων μέσα σε λίγους μήνες από εκατοντάδες τείνει να μετατραπεί σε μερικές χιλιάδες.

Και αυτό γιατί όπως υποστηρίζουν τοπικοί φορείς στο λιμάνι καταφθάνουν από παντού αφού οι αστυνομικές αρχές «αδυνατούν» πλέον να χειριστούν το «πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου