Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

''ΣΤΗΡΙΖΕΙ'' ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΜΟΣ


Ενήμερος των προθέσεων των Ελλήνων εφοπλιστών να υποστηρίξουν τις κοινωνικές ομάδες που πάσχουν από την κρίση, κατέστη χθές ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με τον προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε χθές, στο Μέγαρο Μαξίμου, με το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
Στη συνάντηση έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την Ελληνική ναυτιλία, αλλά και το μέλλον της χώρας μας.
Ειδικότερα, ο εφοπλισμός ανταποκρίθηκε θετικά στις προτάσεις μας να εξετάσει τρόπους συνεισφοράς στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης.
Επίσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για το υπό εξέλιξη πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς του Ελληνικού εφοπλισμού: Σε πρώτο στάδιο το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη στήριξη των αναγκών σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά. Το πρόγραμμα θα επεκταθεί ακόμα και σε άλλους τομείς, όπως η υγεία με την προσφορά ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης σε άπορα παιδιά ή παιδιά ανασφάλιστων γονέων, την προσφορά ιατρικού ελέγχου με κινητές μονάδες υγείας, καθώς και στον τομέα της ναυτικής εκπαίδευσης.
Τέλος, εξετάσθηκαν τρόποι δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στην Ελληνική ναυτιλία για την ανακούφιση από την ανεργία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου